PERSOONLIJK

LEIDERSCHAP

DOWNLOAD HIER GRATIS

JOUW PDF

voor meer persoonlijk leiderschap

Persoonlijk leiderschap

FRANCA VAN MONTFOORT

ALS COACH AANGESLOTEN BIJ DE COACHING CLUB

Coach Franca van Montfoort

Hi, Ik ben Franca!

Als geboren Limburgse, maar van niet-Limburgse ouders, heb ik het verbinden tussen verschillen, met de paplepel meegekregen. Of het nu gaat om ‘Limburgs’ of ‘Hollands’, spiritualiteit of zakelijkheid, sociaal bewogen of zakelijkheid: ik beweeg me hier van jongs af aan tussen. Mijn opleiding tot maatschappelijk werker en het werken in de jeugdzorg heeft me gevormd. In de daarna volgende managementbanen heb ik mijn systemische kijk op mensen, gezinnen en organisaties én mijn geloof in de kracht van de mens zelf, verder uitgewerkt.

Als leiderschapscoach verbind ik mijn twee ‘werelden’. Die van coach én die van manager.  Ik weet wat er speelt op de werkvloer, ik ken het spanningsveld van het (middle)-management en ook de complexe vraagstukken aan de top. Ik heb geregeld zelf mogen ervaren hoe belangrijk het is om te investeren in je eigen persoonlijke groei, je eigen leiderschap, om in de veranderende wereld mee te bewegen.

Inmiddels ben ik een ervaren coach met een sociale & coaching achtergrond én een behoorlijke managementervaring. Tevens opgeleid als systeem- opsteller maar ook thuis in de meer gedragswetenschappelijke (ACT) hoek. Methodieken en technieken die in mijn gevulde rugzak zitten en ik jullie graag aanreik.

Een coaching is voor mij geslaagd als jij als persoon, of jullie als team, weer in beweging zijn. Weer in staat zijn zelf, met de opgedane inzichten, verder te bewegen op je eigen pad. Want uiteindelijk moet je het zelf doen

Meer weten?

www.francavanmontfoort.nl