Mijn 5 beste afvaltips waarmee afvallen jou nu ook echt gaat lukken!

Download 5 Afvaltips Hier!
Dé 5 beste afvaltips

Mijn 5 beste afvaltips waarmee afvallen jou nu ook echt gaat lukken!

Ik heb veel diëten geprobeerd. Vaak begonnen om het na een tijdje weer op te geven. Door de honger. Door het niet mogen. Door de verleidingen. Door een gebrek aan motivatie.

Maar nu heb ik een manier gevonden waardoor het me wel lukt! Waardoor ik super gemotiveerd ben én er geen haar op mijn hoofd is, die denkt aan opgeven.

Mijn 5 belangrijkste motivatie tips deel ik graag gratis met je! Dus wil jij ook graag afvallen? Heb je al veel geprobeerd maar vind je het lastig om gemotiveerd te blijven?

Download hier dan gratis deze super motiverende tips die voor mij het verschil hebben gemaakt!

DOWNLOAD GRATIS

Dromenjager Nicoline

Als NLP & Transformatie coach, help ik mensen met het behalen van doelen en het verwezenlijken van dromen.

Het verhaal is ... Ik droomde niet van het lijf van Doutzen Kroes, alhoewel dat best leuk zou zijn maar eerlijk, is eerlijk, ik vond mezelf op dit moment gewoon te dik. Te zwaar. Voel me niet lekker in mijn lijf.

Maar om weer aan de zoveelste afvalpoging te beginnen, had ik helemaal geen zin in. Ik had al zoveel geprobeerd. En ondanks dat ik regelmatig wat kilo's was kwijt geraakt, kwam ik door de jaren heen toch steeds weer een beetje meer aan.

Eigenlijk kan ik zeggen dat ik - een dromenjager en doelenbereiker - de hoop een beetje had opgegegeven.

Maar toch kon ik me er niet bij neer leggen.

Daarom heb ik de afvalchallenge 28-daagse georganiseerd en gemaakt en heb ik al mijn kennis als dromenjager, doelenbereiker, afvaller én als NLP & Transformatie coach op gebied van mind-set in deze AFVALCHALLENGE gestopt.

Zodat ik zeker zou weten dat het me deze keer zou lukken.

-10 kilo eraf.

Én blijvend eraf!

 

Niet voor een ander. Maar puur voor mezelf!

Voor mijn gezondheid.

Voor een lekker-in-mijn-lijf gevoel

En ook voor een gevoel van vrijheid.

Deze 5 motivatie tips om het afvallen zullen het je makkelijker maken. Leuker ook!

Bij mij is er inmiddels 10 kilo af!

Ook jij kan dit 💪.

Zet 'm op!

Liefs Nicoline